Baby & Kind Praktijk Groei

Strakke informatieve website

Voor Baby & Kind Praktijk Groei hebben we een eenvoudige website gemaakt die duidelijk laat zien wat zij aanbieden.

  • WordPress
https://babyenkindpraktijkgroei.nl
Samenwerking
Dankzij de huisstijl die FraaieDingen heeft gecreëerd, hebben wij een webdesign ontworpen dat hier perfect bij aansluit.

Helder ontwerp

Thessa heeft veel ervaring met het helpen van ouders en kinderen. Haar praktijk richt zich op het voorkomen van problemen, door ouders en kinderen beter te laten begrijpen wat ze nodig hebben. De website laat op een duidelijke manier zien welke diensten Thessa aanbiedt, zoals babymassage, ontspannen opvoeden en baby yoga & spelmassage. De website is eenvoudig en speels met mooie kleuren, waardoor het makkelijk is om te vinden wat je zoekt.

Bijzondere praktijk

Bij Baby & Kind Praktijk Groei draait alles om de relatie tussen ouder en kind. Thessa gebruikt verschillende technieken om voor elk gezin een unieke aanpak te maken. Haar doel is om ouders te helpen groeien door middel van massage en het begrijpen van gedragspatronen. Hierdoor vinden ouders hun kracht en vertrouwen terug. De website laat dit zien met een eenvoudig en uitnodigend ontwerp.

Neem contact op!

Wil jij ook een eenvoudige, informatieve website die jouw diensten duidelijk in beeld brengt? Met onze ervaring in webdesign maken wij een website die makkelijk te gebruiken is en jouw boodschap goed overbrengt. Neem contact op met ons en maak de eerste stap naar een professionele, maar toegankelijke online aanwezigheid.

Review
Ik ben heel blij met de expertise van Carla. Ze is heel professioneel en denkt echt goed met je mee. Ik heb mogen ervaren dat zij alle tijd voor je neemt en erg betrokken is bij het neerzetten van een website die bij jou past als persoon.
Thessa de Roo

Andere projecten

The Good Brand

WooCommerce Webshop vol duurzame producten
  • WooCommerce
  • WordPress

Alleman Psychologie

De kracht van eenvoud
  • WordPress

Ik wil ook een website!