WordPress ontwikkeling

Wij bouwen websites op basis van WordPress

Waarom?

Eenvoudig zelf te beheren

WordPress is een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). In gewoon Nederlands is dat een oplossing waarmee je makkelijk content kunt toevoegen, bewerken en verwijderen. Dit maakt het beheer van jouw website eenvoudig en efficiënt!

Open Source

WordPress is Open Source. Dat betekent dat de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen. Hierdoor heeft WordPress bijvoorbeeld geen licentiekosten. Een ander groot voordeel is dat er een wereldwijde community is die WordPress constant doorontwikkelt.

Flexibel

WordPress biedt veel thema’s en plug-ins die gebruikt kunnen worden om jouw website persoonlijk te maken. Of je nu een kleine blog of een grote e-commerce website maakt, er is altijd wel een thema of plug-in die bij je past.

Goed vindbaar

WordPress is van nature SEO-vriendelijk. Dat maakt het makkelijker om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor wordt jouw website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google, wat weer zorgt voor meer bezoekers!

Veiligheid

WordPress is een veilige oplossing. Het wordt regelmatig bijgewerkt om de beveiliging te verbeteren en kwetsbaarheden aan te pakken. Wij raden daarom ook aan om je website regelmatig te onderhouden.

Zoals je kunt lezen heeft WordPress veel voordelen. Het is dan ook uitermate geschikt om professionele websites te maken die aansluiten bij jouw specifieke wensen.

Benieuwd hoe wij werken? Dat lees je in onze werkwijze!

Ook online met de wind in de rug?

Bij ons draait alles om WordPress. Het populairste Content Management Systeem (CMS) dat niet alleen gratis, maar ook altijd in ontwikkeling is. Ben je dus je op zoek naar een WordPress website? Dan zijn wij er voor jou!

Heb je al een WordPress website en ben je op zoek naar een partij voor wijzigingen of onderhoud? Ook dan zit je goed bij ons. Wij helpen je namelijk graag om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen!

Dat hebben we vaker gedaan

Hier een aantal voorbeelden