Delta Agrifood Business

Een broedplaats die kennis verzamelt en deelt over Agrifood

Delta Agrifood Business (DAB) is een open innovatie- en expertisecentrum dat fungeert als een verbindingspunt tussen het bedrijfsleven en onderwijs binnen de agrifood sector. De focus ligt op actuele thema’s zoals de verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitten, 3D-voedselprinten en duurzame verpakkingstechnieken.

  • WordPress
https://deltaagrifoodbusiness.nl
Samenwerking
In opdracht van De Werkkamer is de ontwikkeling van deze WordPress website in gang gezet, waarbij het ontwerp is verzorgd door FraaieDingen.

Waarom kiezen voor Studio Code Rood?

Deze WordPress website is een informatief platform dat een helder overzicht biedt van het bedrijfsleven en onderwijs gericht op agrifood. Elk bedrijf en elke onderwijsinstelling heeft er zijn eigen unieke pagina. 

Unieke samenwerkingen in de spotlight

Bij Studio Code Rood streven we naar samenwerkingen die er echt toe doen. Zoals DAB, een expertisecentrum dat de brug slaat tussen bedrijfsleven en onderwijs. De focus? Verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitten, innovaties zoals 3D-voedselprinten en duurzame verpakkingstechnieken. 

Samen naar de Toekomst

De agrifoodsector is in constante beweging. Met een website die jouw samenwerkingen, innovaties en transities belicht, blijf je altijd een stap voor. Laat je inspireren door DAB's streven naar samenwerking en kennisdeling in de sector.

Jouw Volgende Stap?

Geïnspireerd door wat een WordPress website kan doen voor jouw organisatie? Neem contact op met ons en ontdek de mogelijkheden. Laat ons jouw verhaal vertellen, net zoals we dat voor Delta Agrifood Business hebben gedaan. Maak vandaag nog de keuze voor een informatieve en unieke website!

Andere projecten

Doing Better

Het bewijs dat e-learning allesbehalve saai is
  • WordPress

The Good Brand

WooCommerce Webshop vol duurzame producten
  • WooCommerce
  • WordPress

Ik wil ook een website!