Home > Kennisbank > E-mail > E-mail instellen Windows Mail

E-mail instellen Windows Mail

Volg onderstaand stappenplan om jouw e-mailadres aan Windows Mail toe te voegen:

1. Klik links onderaan op het -icoon en klik vervolgens rechts bovenaan op "Accounts beheren". Stap 1
  2. Klik op "+ Account toevoegen". Stap 2
  3. Klik op "Ander account POP, IMAP". Stap 3
  4. Vul de volgende gegevens in:
    E-mailadres: jouw e-mailadres
    Berichten verzenden met deze naam: Jouw naam of bedrijfsnaam in
    Wachtwoord: jouw e-mailadres wachtwoordKlik op de knop "Aanmelden". Stap 4

Nu is jouw e-mailadres succesvol toegevoegd aan Windows Mail en kun je e-mails ontvangen en versturen.

Geüpdatet op 19 juni 2023