WordPress Website Gehackt? Studio Code Rood helpt!

Is jouw WordPress website gehackt? Geen paniek! Studio Code Rood staat klaar om je te helpen met het herstellen van je website en biedt onderhoudspakketten aan om toekomstige problemen te voorkomen.

Wat te doen als je WordPress website is gehackt?

 1. Snel handelen
  Wanneer je ontdekt dat je website is gehackt, is snel handelen essentieel. Schakel je website tijdelijk uit om verdere schade te voorkomen en neem direct contact op met een specialist zoals Studio Code Rood.
 2. Identificeer de oorzaak
  Het is belangrijk om te achterhalen hoe de hack heeft plaatsgevonden. We voeren een grondige scan uit om de kwetsbaarheden in je website te identificeren en op te lossen.
 3. Herstel en beveiliging
  Na de analyse herstellen we je website en zorgen we voor extra beveiligingsmaatregelen. Dit omvat het updaten van plugins, thema’s en WordPress zelf, evenals het instellen van een betrouwbare beveiligingsplugin. 

Voorkom toekomstige hacks met onze onderhoudspakketten

Voorkomen is beter dan genezen. Bij Studio Code Rood bieden we uitgebreide onderhoudspakketten aan om je website veilig en up-to-date te houden. Met onze pakketten zorgen we ervoor dat jouw WordPress website optimaal blijft presteren en beschermd is tegen toekomstige bedreigingen.

 1. Regelmatige updates
  Wij zorgen ervoor dat je WordPress core, thema’s en plugins altijd up-to-date zijn. Dit vermindert de kans op beveiligingslekken aanzienlijk.
 2. Beveiligingsmonitoring
  We monitoren je website continu op verdachte activiteiten en nemen direct actie als we iets verdachts detecteren.
 3. Back-ups
  Regelmatige back-ups zorgen ervoor dat je altijd een recente versie van je website hebt om op terug te vallen in geval van een noodsituatie.
 4. Malware scans en verwijdering
  Wij voeren periodieke scans uit om malware te detecteren en verwijderen eventuele schadelijke bestanden.

Onze werkwijze

 1. Analyse en advies
  We beginnen met een grondige analyse van je huidige website om mogelijke zwakke plekken te identificeren. Vervolgens geven we advies over de beste stappen om je website te herstellen en te beveiligen.
 2. Herstelwerkzaamheden
  Onze experts gaan aan de slag om je website weer veilig en operationeel te maken. Dit omvat het verwijderen van schadelijke code, herstellen van bestanden en het versterken van de beveiliging.
 3. Onderhoud en ondersteuning
  Met een onderhoudspakket van Studio Code Rood ben je verzekerd van voortdurende ondersteuning en beveiliging. Wij houden je website in topconditie zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

Neem contact op met Studio Code Rood

Is jouw WordPress website gehackt of wil je je website beter beveiligen? Neem vandaag nog contact op met ons. Wij staan klaar om je te helpen met al je WordPress problemen en bieden de juiste onderhoudspakketten aan voor langdurige bescherming.Bel ons op 0164 – 311 333 of stuur een e-mail naar info@studiocoderood.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We kijken ernaar uit om samen te werken!