Website maken in Bergen op Zoom met Studio Code Rood

Ben jij op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Bergen op Zoom om jouw droomwebsite te realiseren? Zoek niet verder! Bij Studio Code Rood combineren we creativiteit en technische expertise om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Waarom kiezen voor Studio Code Rood?

 1. Maatwerk websites die passen bij jouw bedrijf
  Bij Studio Code Rood begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we websites die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit en doelen. Of je nu een informatieve website, een blog of een uitgebreide e-commerce site nodig hebt, wij zorgen ervoor dat jouw website zowel mooi als functioneel is.
 2. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren
  We zijn gespecialiseerd in WordPress, een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS). Dit betekent dat je na oplevering van de website eenvoudig zelf wijzigingen kunt doorvoeren en je website actueel kunt houden zonder technische kennis. Bovendien is WordPress zeer Google-vriendelijk, wat helpt om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines.
 3. SEO geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid
  Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. WordPress is ontworpen met SEO in gedachten. Een goed geoptimaliseerde WordPress website kan helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen, waardoor je bedrijf beter vindbaar wordt.

Bekijk onze recente projecten

We zijn trots op de websites die we hebben mogen realiseren voor onze klanten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze portfolio pagina.

 

Onze werkwijze

 1. Inventarisatie
  De eerste stap is het inventariseren van je bestaande content. Misschien is er al een logo of een huisstijl? Daarnaast bespreken we het doel van de website. Wat wil je bereiken en hoe kunnen we de website daar zo optimaal mogelijk op inrichten?
 2. Ontwerp
  Op basis van de inventarisatie gaan we ontwerpen. Hiervoor gebruiken we allereerst zogenaamde wireframes, een simpele weergave van je website. Vergelijk het met een plattegrond voor een huis voordat het gebouwd wordt! Is iedereen tevreden met de wireframes? Dan gaan we over tot de eerste vormgeving.
 3. Ontwikkeling
  Nu wordt het pas echt leuk! We gaan de ontwerpen tot leven brengen. Wij werken met WordPress, een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee je makkelijk zelf aanpassingen kunt doen, zelfs als je geen ervaring hebt met programmeren of webdesign.
 4. Controle
  Voordat je live gaat met je nieuwe website wil je uiteraard dat alles goed getest is. Kloppen de teksten? Werken alle knoppen? Ja? Op naar de lancering!
 5. Lancering
  Eindelijk is het dan zover. Je nieuwe website komt op het wereldwijde web en is nu voor iedereen zichtbaar.

Neem contact op met Studio Code Rood

Ben je klaar om jouw online dromen werkelijkheid te laten worden? Neem vandaag nog contact op met ons. We bespreken graag de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor je op. Samen maken we van jouw website een succes!