Home > Kennisbank > Tools > TeamViewer: Installatie en gebruik

TeamViewer: Installatie en gebruik

Als je problemen ondervindt bij het instellen van je mail, is het soms handiger als ik even met je mee kan kijken in plaats van alleen instructies te geven.

Hiervoor gebruiken we TeamViewer.

Klik op een van de volgende knoppen om TeamViewer Quick Support te downloaden, afhankelijk van welk besturingssysteem je gebruikt (macOS of Windows):

Zodra je TeamViewer Quick Support hebt geopend, zou ik je willen vragen om je TeamViewer ID en wachtwoord met me te delen (zie voor een voorbeeld hieronder).

Voor macOS-gebruikers

Voordat we kunnen inloggen op jouw macOS-apparaat, moet je een aantal toestemmingen verlenen: schermopname, toegankelijkheid en volledige schrijftoegang. Volg de instructies in het pop-upvenster om dit te doen.

Je verleent deze toestemmingen door op het hangslot-icoon (onderaan links) in het getoonde venster te klikken. Voer vervolgens jouw macOS-wachtwoord in en selecteer "TeamViewer QuickSupport".

Wanneer je een vinkje ziet bij de opties schermopname, toegankelijkheid en volledige schrijftoegang, weet je dat je ons de nodige toegang hebt gegeven om te assisteren.

Geüpdatet op 16 oktober 2023