Home > Kennisbank > Hosting > Hostingpakket is vol

Hostingpakket is vol

Er zijn verschillende manieren om ruimte vrij te maken in je hostingpakket.

Wat kun je doen?

1. Bestanden opschonen
  2. Mailbox opruimen
  3. Cache legen
  4. Upgraden naar een groter pakket

Bestanden opschonen

• Log in op je WordPress website.
  • Ga naar 'Media' in het menu.
  • Verwijder ongebruikte afbeeldingen en bestanden.

Mailbox opruimen

• Ga naar voorbeelddomein.nl/webmail (vervang dit door je eigen domein).
  • Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  • Verwijder e-mails die je niet meer nodig hebt, inclusief de verstuurde e-mails.
  • Vergeet niet de prullenbak te legen om de mails definitief te verwijderen.

Cache legen

Het legen van je cache biedt slechts tijdelijke ruimtewinst, omdat de cache na verloop van tijd weer vol raakt.

• Log in op je WordPress website.
  • Klik op 'Litespeed Cache' > 'Toolbox'.
  • Klik op de knop 'Verwijder alle cache'.

Upgraden naar een groter pakket

Dit is de snelste en eenvoudigste oplossing om meer ruimte te krijgen.

Stuur een e-mail naar info@studiocoderood.nl met het verzoek om je pakket te upgraden.

Geüpdatet op 1 juli 2024