Home > Kennisbank > E-mail handtekening > Handtekening instellen Outlook (Windows)

Handtekening instellen Outlook (Windows)

1. Kies op het tabblad "Beeld" de optie "Weergave-instellingen".
  2. Ga naar "Accounts > Handtekeningen".
  3. Kies "Nieuwe handtekening" en geef deze een herkenbare naam.
  4. Kopieer het eerder ontvangen HTML-handtekeningbestand en plak dit in het bewerkingsvak.
  5. Druk op "Opslaan" zodra je klaar bent.
  6. Als je nieuwe handtekening geselecteerd is in de lijst boven het bewerkingsvak, ga dan naar Standaardhandtekeningen selecteren en bepaal of je de handtekening wilt toepassen op nieuwe berichten, antwoorden en doorgestuurde berichten.
  7. Druk nogmaals op "Opslaan".
Geüpdatet op 19 oktober 2023