Flexibele en efficiënte website ondersteuning met een strippenkaart

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing voor kleinere WordPress klussen zonder gedoe met offertes? Een strippenkaart van Studio Code Rood biedt de perfecte uitkomst. Of je nu bugs wilt oplossen, advies nodig hebt of nieuwe functies wilt implementeren, wij staan klaar om je snel en efficiënt te helpen.

Waarom een strippenkaart?

Handig voor kleinere klussen
Als je regelmatig updates en onderhoud nodig hebt, adviseren we een onderhoudspakket. Een strippenkaart is vooral handig voor kleinere klussen die buiten het onderhoudspakket vallen. Het gebruik van een strippenkaart voorkomt omslachtige offertetrajecten voor relatief kleine klusjes, waardoor we direct voor je aan de slag kunnen.

Voorbeeld van kleinere klussen

Oplossen van bugs
We sporen snel en efficiënt bugs op en lossen ze voor je op, zodat je website soepel blijft draaien.

Advies over WordPress plug-ins of thema’s
Heb je vragen over welke plug-ins of thema’s het beste werken voor jouw website? Wij geven je deskundig advies.

Aanpassingen in de styling van je WordPress website
Wil je de look en feel van je website aanpassen? We helpen je graag met het wijzigen van de styling om je website er precies zo uit te laten zien als jij wilt.

Toevoegen of aanpassen van content
Nieuwe pagina’s, blogposts of andere content toevoegen? Wij zorgen ervoor dat alles netjes en correct op je website komt te staan.

Implementeren van nieuwe WordPress / WooCommerce functies
Nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je website? Wij helpen je bij het implementeren van de nieuwste WordPress en WooCommerce functies.

E-mail instellen of problemen oplossen
Hulp nodig bij het instellen van je e-mail of heb je problemen met je huidige instellingen? Wij staan klaar om je te ondersteunen. 

Hoe werkt het?

We meten de tijd
Bij een strippenkaart houden we alle werkzaamheden bij. Ook als we brainstormen of bellen voor overleg. Dat doen we uiteraard op een prettige manier en niet op de minuut nauwkeurig.

Flexibele en transparante afrekening
Als je werkzaamheden niet meer op je strippenkaart passen en je geen nieuwe wilt kopen, dan berekenen we de resterende tijd op basis van ons normale uurtarief. 

Bekijk onze tarieven

Wil je weten wat een strippenkaart kost? Bekijk dan onze tarieven voor meer informatie. 

Neem contact op met Studio Code Rood

Wil je profiteren van de flexibiliteit en efficiëntie van een strippenkaart voor jouw WordPress website? Neem vandaag nog contact op met ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jouw website altijd optimaal blijft functioneren.

Bel ons op 0164 – 311 333 of stuur een e-mail naar info@studiocoderood.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. We kijken ernaar uit om samen te werken!